fbpx
Prežganje

V Slovenski domači kuhinji so se juhe, omake in prikuhe največkrat zgoščevali s prežganjem. Potem pa so prežganje ispodrinili podmeti ali dolivanje maščobe brez praženja. Časi se spreminjajo in zdaj...


Zmrzovanje

Globoko zmrznjena živila nam omogočajo, da imamo vedno pri roki najrazličnejša živila in nismo vezani samo na sezonska ali draga živila. Globoko zmrzovanje ohranja vrednost snovi v živilih: vitamine...


Danes ...

ASTRO-HRANA, torek, 18. 6. 2019

Uh, današnji dan bo všeč samo tistim, ki ga bodo preležali v postelji. Neka zakrčena energija, ki nas bo tiščala k tlom, bo neugodno vplivala tudi...

Naključni recepti

Sarma
Sarma

Sarme: 1 glava kislega zelja 500 g narezanega kislega zelja 700 g mletega mešanega mesa 150 g riža 2 jajci 5 strokov česna čebula olje sol poper Omaka: 40 g...

Klapavice na buzaro
Klapavice na buzaro

1 kg klapavic 5 jedilnih žlic oljčnega olja 5 strokov česna 3 žlice drobtnin šopek peteršilja 3 dl belega vina sol Česen olupimo in drobno...