- 3 srednje velika jabolka
- kokosov sladkor
- 1 kaki
- pest albert piškotov
- 1/2 litra mleka
- 1 vrečka vanilijevega pudinga
Jabolka operemo in naribamo (kar z lupino vred!). Pokuhamo jih v nekaj vode, ki smo ji dodali nekaj kokosovega sladkorja (po želji oziroma okusu). Med tem, ko se jabolka kuhajo, skuhamo vanilijev puding po receptu. Kaki operemo in ga precedimo skozi cedilo, da dobimo samo tekočino.
Ko so jabolka mehka, jih precedimo, s tem, da vodo obdržimo. Z njo namreč namočimo piškote. Nato pa v kozarce naložimo po plasteh: začnemo z namočenimi piškoti. Nanje položimo plast jabolk, ki jih prelijemo s pudingom, čezenj pa polijemo kakijev preliv. Sladico postrežemo hladno.
Ko so jabolka mehka, jih precedimo, s tem, da vodo obdržimo. Z njo namreč namočimo piškote. Nato pa v kozarce naložimo po plasteh: začnemo z namočenimi piškoti. Nanje položimo plast jabolk, ki jih prelijemo s pudingom, čezenj pa polijemo kakijev preliv. Sladico postrežemo hladno.