- vlečeno testo
- 5 zrelih hrušk
- 6 žlic grškega jogurta
- 1/2 čajne žličke cimeta
- 1/4 čajne žličke mletega ingverja
- 3-6 žlic kokosovega sladkorja
- maslo
- jajce
Zrele hruške dobro operemo in narežemo na majhne koščke. Če so zelo sočne, jih tudi ožamemo. Dodamo jim grški jogurt, cimet, mleti ingver in sladkor. Nadevamo testo in ga zvijemo.
Nato testo preložimo na pekač, ki smo ga obložili s peki papirjem. Nekaj tankih koščkov masla damo na vrh zavitka. Pečemo okrog 45 minut 180 °C.
Pečen zavitek pokrijemo s krpo in pustimo, da se malce ohladi, potem pa ga zrežemo, potresemo s sladkorjem v prahu in postrežemo.
Nato testo preložimo na pekač, ki smo ga obložili s peki papirjem. Nekaj tankih koščkov masla damo na vrh zavitka. Pečemo okrog 45 minut 180 °C.
Pečen zavitek pokrijemo s krpo in pustimo, da se malce ohladi, potem pa ga zrežemo, potresemo s sladkorjem v prahu in postrežemo.