fbpx
Odmrzovanje piščanca

V domači kuhinji je piščančje meso iz leta v leto bolj priljubljeno. Nič čudnega saj je okusno in je poleg vsega zdravo. Piščanci so na voljo v najrazličnejših oblikah: zmrznjeni, sveži, celi z...


Prežganje

V Slovenski domači kuhinji so se juhe, omake in prikuhe največkrat zgoščevali s prežganjem. Potem pa so prežganje ispodrinili podmeti ali dolivanje maščobe brez praženja. Časi se spreminjajo in zdaj...


Zmrzovanje

Globoko zmrznjena živila nam omogočajo, da imamo vedno pri roki najrazličnejša živila in nismo vezani samo na sezonska ali draga živila. Globoko zmrzovanje ohranja vrednost snovi v živilih: vitamine...


Astro - hrana

ASTRO-HRANA, sobota 18.1.2020

Dan nas dela zaletave in neprevidne, tako da priporočam, da obiske povabite k sebi domov in se raje držite udobja doma. Danes bomo bolj  živčni in...

Naključni recepti

Limončelo na sicilijanski način
Limončelo na sicilijanski način

8 bio limon 1 l 95 % alkohola 1 l vode 1 kg sladkorja Limone dobro operemo in naribamo njeno lupino. Nikakor ne smemo naribati belega dela. Naribano...

Folpove čašice
Folpove čašice

4 srednje veliki folpi 4 stroke česna 4 manjhne krompirje 1 večji korenček tržaška omaka maslo za namazat pekač Folpu ločimo lovke od trupa, iz...