fbpx
Odmrzovanje piščanca

V domači kuhinji je piščančje meso iz leta v leto bolj priljubljeno. Nič čudnega saj je okusno in je poleg vsega zdravo. Piščanci so na voljo v najrazličnejših oblikah: zmrznjeni, sveži, celi z...


Prežganje

V Slovenski domači kuhinji so se juhe, omake in prikuhe največkrat zgoščevali s prežganjem. Potem pa so prežganje ispodrinili podmeti ali dolivanje maščobe brez praženja. Časi se spreminjajo in zdaj...


Zmrzovanje

Globoko zmrznjena živila nam omogočajo, da imamo vedno pri roki najrazličnejša živila in nismo vezani samo na sezonska ali draga živila. Globoko zmrzovanje ohranja vrednost snovi v živilih: vitamine...


Danes ...

ASTRO-HRANA, nedelja, 29. 9. 2019

Kakšna gneča, vsi planeti v tehtnici! Le nekaj pobeglih konj se je razteplo po dirkališču in malo skalilo sliko miru. Nek navidezen ali zaresen mir...

Naključni recepti

Pita Gorki
Pita Gorki

Krhko testo: 100g masla 200g moke (navadni moki lahko za bolj zdrav učinek dodate tretjino pirine) 1 jajce za konico noža sode bikarbone 2 žlici...

Vložene kisle kumarice
Vložene kisle kumarice

Poleg malih, lepih kumaric boste za vlaganje potrebovali še: 1 liter kisa za vlaganje 2 litra vode (če želite manj kisle kumarice, dodajte 3 litre...