fbpx
Odmrzovanje piščanca

V domači kuhinji je piščančje meso iz leta v leto bolj priljubljeno. Nič čudnega saj je okusno in je poleg vsega zdravo. Piščanci so na voljo v najrazličnejših oblikah: zmrznjeni, sveži, celi z...


Prežganje

V Slovenski domači kuhinji so se juhe, omake in prikuhe največkrat zgoščevali s prežganjem. Potem pa so prežganje ispodrinili podmeti ali dolivanje maščobe brez praženja. Časi se spreminjajo in zdaj...


Zmrzovanje

Globoko zmrznjena živila nam omogočajo, da imamo vedno pri roki najrazličnejša živila in nismo vezani samo na sezonska ali draga živila. Globoko zmrzovanje ohranja vrednost snovi v živilih: vitamine...


Danes ...

ASTRO-HRANA, sobota, 20. 7. 2019

Venera počasi leze proti Soncu in se počuti rahlo zažgano, tako kot tudi Merkur, ki je v retrogradnem hodu. Bodite prizanesljivi do svojih teles in...

Naključni recepti

Borovničevo pecivo s pudingom
Borovničevo pecivo s pudingom

200 g moke 80 g sladkorja v prahu 100 g margarine noževa konica pecilnega praška 1 jajce   Krema: 1 vaniljev puding 3 dl mleka 3 žlice sladkorja 2...

Indijančki
Indijančki

Podlaga: 90 g rumenjakov (približno 5 kosov) 225 beljakov (približno 8 kosov) 150 g kristalnega sladkorja 85 g jedilnega škroba 125 g gladke...